Recep Altepe kimdir?

Recep Altepe kimdir?

Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe kimdir? AK Parti'de istifası beklenen Belediye Başkanlar'dan arasında yer alan Recep Altepe aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düşen Recep Altepe'nin biyografisi...

AK Parti'de istifası beklenen isimlerin başında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kimdir? İşte yaptığı açıklama ile gündeme gelen Recep Altepe'nin biyografisi...

RECEP ALTEPE KİMDİR?

1959 senesinde dünyaya gelen Recep Altepe doğma büyüme Bursalıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa´da tamamlayan Altepe, Gazi Üniversitesi'nde eğitimini devam ettirdi.

Burada Mühendislik Fakültesi'nde Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

1983 senesinde kendi işini kurarak kalorifer, buhar kazanı imalatı, ısıtma-soğutma tesisatı ve proje işlerini yürütmüştür.

Recep Altepe, 2004 Türkiye Yerel Seçimleri'nde Osmangazi Belediye Başkanlığına, 2009 ve 2014 Türkiye Yerel Seçimleri'nde ise AK Parti´den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi. 

Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın askerlik arkadaşı olan Recep Altepe son günlerde görevinden istifası beklenen belediye başkanları arasındadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.