ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BAŞBUĞ TÜRKEŞ SERGİSİ

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BAŞBUĞ TÜRKEŞ SERGİSİ

Ülkü Ocakları Kavak İlçe Başkanlığı, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yıldönümü münasebetiyle Atatürk Parkında fotoğraf sergisi düzenledi.

Samsun Kavak ilçesinde, Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Alparslan TÜRKEŞ'in vefatının 20. yıl dönümü sebebiyle Kavak Atatürk Parkı'nda 26 resimden oluşan resim sergisi düzenlendi.

Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in sadece yaşadığı dönem için değil gelecek nesiller içinde önemli olduğu vurgulayan Ülkü Ocakları Kavak İlçe Başkanı Fuat ŞAHİNKAYA, " Siyasi yaşantısını, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, yüce milletimizin mutluluğu için adayan Alparslan Türkeş; bütün baskılara rağmen hiçbir şekilde taviz vermemiş, eğilmemiş, Türk’ün dik duruşunu dost - düşman herkese göstermiştir. O'nun, millet aşkı, ülke sevdası ve büyük hizmetlerinden dolayıdır ki, 1997 yılının soğuk 8 Nisan gününde, tüm ülke, bütün Türk yurtları adeta seferber olmuş, tarihte eşi-benzeri görülmedik bir kalabalıkla, dualarla, gözyaşlarıyla ebediyete uğurlamıştır. Türk Milliyetçiliğinin, Türk Milletinin Başbuğu, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin vefatının 20.yıl dönümü sebebiyle hem onu yad etmek, hem de vatandaşlarımıza onun güzel hayatını anlatmak, onu daha iyi tanıtmak için böyle bir sergi açtık. Dünya Türklüğünün öncüsü, Son Başbuğ, Ülkücü hareketin lideri Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in vefatının 20. yıl dönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. " dedi

Serginin açılışına Ülkü Ocakları Kavak İlçe Başkanı Fuat ŞAHİNKAYA, MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit KAMBER, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu çok sayıfa partili ve vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.