Sertan Duran: “Biz Adana’yı Adana da bizi seviyor”

Sertan Duran: “Biz Adana’yı Adana da bizi seviyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Şu bir gerçek ki; biz Adana’yı seviyoruz, Adana da bizi seviyor ve bu sevginin artarak, yoğunlaşarak devam edeceğinden kuşkumuz yok.” dedi.

SEYHAN’DAN SONRA SARIÇAM’DA…

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, bir taraftan teşkilat çalışmalarına yoğunlaşırken diğer taraftan da Adana’yı geziyor. Gündüz İl Başkanlığında partili-partisiz vatandaşları dinleyen Duran, akşam saatinden sonra bu sefer kendisi dış ziyaretlere başlıyor. Adana’da toplumun değişik katmanlarına ulaşmak için gerçekleştirdiği seri ziyaretlerine Seyhan’dan sonra Sarıçam’da devam eden MHP İl Başkanı Başkan Sertan Duran, Kızılkaş mahallesine konuk oldu. Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla birlikte çay içen ve sohbet gerçekleştiren Duran, Sarıçam Ülkü Ocakları eski Başkanı Emin Çelik’i, Kızılkaş mahallesi sakinlerinden Yalçın Özkar’ı da evlerinde ziyaret etti. Bazı ziyaretlerde Muhtar Hamza Eşit de hazır bulundu.

PARTİLİ-PARTİSİZ DEMEDEN DİNLİYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede “Partili-partisiz ayrımı yapmadan ve durmadan geziyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Şunu memnuniyetle gördük; vatandaşımız günlük siyasetin çok ötesinde, çok üstünde düşünüyor. Kimin, kimlerin arkasında yürüdüğünü, kimin içten, kimin samimiyetten uzak olduğunu gözlemliyor. Adana’da atılacak yanlış bir adımın kendisini yaralayacağını, ülkemize gelecek bir kötülüğün kendi geleceğini karartacağını biliyor. Türk milleti feraset, basiret ve cesaret sahibidir; her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen milli duruşun arkasındadır. Şu bir gerçek ki; biz Adana’yı seviyoruz, Adana da bizi seviyor ve bu sevginin artarak, yoğunlaşarak devam edeceğinden kuşkumuz yok.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.