SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tüm ilçe başkanlıklarıyla beraber, her yıl mayıs ayının 2. pazarı kutlanan anneler gününde Samsun'da evladını vatanı için toprağa vermiş, şehit annelerini ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tüm ilçe başkanlıklarıyla beraber, her yıl mayıs ayının 2. pazarı kutlanan anneler gününde Samsun'da evladını vatanı için toprağa vermiş, şehit annelerini ziyaret etti.  Cuma günü 1993 yılında şehid olan Uğur BİRİNCİ için ailesi tarafından okutulan mevlit'e katılan Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın ALTINTAŞ, burada şehid Uğur BİRİNCİ'nin annesinin elini öptükten sonra yaptığı açıklamada " Bu Vatan uğruna dünyalıklarından vazgeçip canını ortaya koymuş Şehitlerimizi vatan bilinci ile büyütüp, Vatan Toprağına emanet eden Annelerimiz değerini unutmamalıyız, ve önümüzdeki pazar günü Ülkü Ocakları olarak Samsun il ve ilçelerinde şehit annelerin evlerine misafir olup şehit annelerinin gününü kutlayacağız." dedi.

            Bu çağrı üzerine Samsun genelde tüm ilçe başkanları ilçelerindeki şehitler annelerini ziyaret ettiler. Konu hakkında konuşma yapan il başkanı Yalçın ALTINTAŞ, "Annelik Türk Milleti için ulu bir makamdır. İslamiyet'te de anneler en mukaddes kabul edilip, "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisi ile önemi bir kez daha vurgulanmaktadır. Vatan bilinciyle evlatlarını yetiştirip, evlatlarını kara toprağa emanet eden değerli şehit ailelerini ziyaret edip, ellerini öptük. Ülkü Ocakları olarak şehit ailelerinin her zaman yanındayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.