MHP'li Karakaya'dan Birlik mesajı!

MHP'li Karakaya'dan Birlik mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya; bayramların, kin ve dargınlıkların giderilmesi, sevgi ve saygının perçinlenmesi için önemli fırsat günleri olduğunu söyledi.

ALLAH’IN LÜTFETTİĞİ ÖZEL GÜNLER

Karakaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Yüce Allah’ın rahmetinin, bereketinin, af ve mağfiretinin tüm inananları kuşattığı en güzel günler olan bir bayrama daha erişmiş bulunmaktayız. Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği mana yüklü özel günlerdir. Bayramlar, aynı zamanda küslerin barışmasına, kardeşçe kucaklaşmaya, millî ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp kökleşmesine vesile olan Yüce Allah’ın biz insanlara lütfettiği ayrıcalıklı günlerdir.” ifadesini kullandı.

SORUNLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AŞILIR

Karakaya, devamla “Hep birlikte millet olarak; bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak kucaklaşabilmeliyiz. Ümitlerimizi her daim canlı tutmalı, sorunlarımızı ancak ve ancak birlik ve beraberlik içinde aşabileceğimize inanarak hareket etmeliyiz. Birlik ve dirliğimize hizmet eden bu özel günlerde, özlemler bitecek, hizipler tükenecek, varlık nedenimiz olan ve fedakârlık abideleri olarak üzerimizde çok büyük emekleri bulunan anne ve babalarımız ziyaret edilerek sevindirilecektir.” diye konuştu.

BAŞTA ŞEHİT AİLELERİ OLMAK ÜZERE…

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu vesile ile; mübarek Ramazan ayının bitimiyle birlikte kutladığımız Ramazan Bayramının, öncelikle toplumsal huzur ve mutluluğumuza vesile olmasını; kardeşlik bağlarını güçlendirip, dayanışma duygumuzu sağlamlaştırmasını diliyor; başta tüm şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri ve çocukları olmak üzere  vatanımızın her köşesindeki muhterem vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, vatan ve millet uğruna aramızdan ayrılan Aziz Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.