MHP'li Arzu Erdem'den PÖH Alımı Açıklaması

MHP'li Arzu Erdem'den PÖH Alımı Açıklaması

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Polis Özel Harekat alımları ve adaylardan istenilen şartlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Kanal A'da Haber Merkezi isimli programa konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arzu Erdem buradaki açıklamalarında PÖH alımı ve şartları hakkında değerlendirmelerde bulundu ve adayların adeta sesi oldu.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in açıklamaları şöyle oldu;

PÖH ALIMLARI VE ŞARTLARI

"Bana gençler vatanın müdafaaya ihtiyacı oldu ve vatanın her milimetre karesi için canını vermeye hazır olan gençlerin sesi olacağım bugün. MHP olarak biz bir takım adımlar attık. Özellikle lise mezunu gençlerin PÖH'e başvurularını sağladık. Hükümetin de yaklaşımını gördük. Yaş şartı biraz esnetilmesi gerekiyor.

En önemlisi eşitlik ilkesi kapsamında kızlarımızın da alınması. Önceden kadın özel harekatçı alınıyordu ancak bu alımla kadın özel harekatçı alınmadı. Kadınlar "vatan aşkında cinsiyet olmaz" diyor. Kadın alımlarının yapılması gerekiyor. Önlisans mezunları POMEM ile ilgili olarak hak istiyorlar. "

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.