MHP Mersin'den Ankara Çıkarması

MHP Mersin'den Ankara Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı’nın, 1 Ekim’de yapılacak kongre öncesinde gerçekleştirdiği Ankara ziyaretine, 13 ilçe başkanı ile birlikte katılması milliyetçi camianın takdirini topladı.

Gösterilen birlik ve beraberlik örneği ile dikkatleri üzerine çeken MHP Mersin teşkilatının bu birlikteliği, MHP’nin Mersin’de özlenen tabloya kavuştuğuna yorumlandı.

Tüm ilçelerle birlikte Ankara çıkarması

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından olağan il kongresi için Milliyetçi Hareket Partisi Mersin teşkilatında geri sayım başladı. Genel Merkez tarafından atanan ve Milliyetçi Hareket Partisi 12’nci Olağan Mersin İl Başkanlığı Kongresi’nde aday olan mevcut başkan Zeynel Uğur Gölgeli, il yönetimi ve 13 ilçe başkanı ile birlikte Genel Merkezi ziyaret etti.

Milliyetçi Hareketin Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden MHP Mersin teşkilatları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi 1 Ekim Pazar Günü Mersin’de gerçekleşecek olağan kongreye davet etti. MHP Genel Merkez ziyaretinde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk ile genel merkez divan üyelerini de kongreye davet eden Mersin heyeti, daha sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u da ziyaret ederek kongre davetinde bulundu.

Başkan Gölgeli: “Şölenimize herkes davetli”

Gerçekleşen Ankara ve genel merkez ziyaretlerinin ardından MHP Mersin’de sağlanan birlikteliğin herkese örnek olduğu değerlendirmesinde bulunan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “Geçtiğimiz süreçte ne yazık ki partimizi bölüp parçalamaya yönelik bir takım kurgu ve parçalama senaryolarına hepimiz şahit olduk. Ancak yine hepimizin şahitliğinde Milliyetçi Hareketin asil dava birlikteliği, bu hain ve kirli emellere gereken cevabı vererek, Milliyetçi bir duruşla oyunları bozmuş ve bizleri ayrıştırmak isteyenlere de gereken cevabı vermiştir. Milliyetçi Harekette kimsenin görmek istemediği bu tür hareketler, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Oyunları Bozacağız’ söylemiyle tarihe gömülmüş, davamızı kirli amaçlarına alet etmek isteyen cenahlar, ait oldukları karanlık çukurlarına gömülmüştür. Gelinen süreçte ise dava arkadaşlarımız örnek teşkil edecek biçimde sağladıkları birlik ve beraberlik tablosuyla hem partimize hem de davamıza güç katarak, daha güçlü bir şekilde, daha güzel günlere yelken açmamıza vesile olmuştur. İşte bu birliktelik tablosuyla Mersin’in 13 ilçesinde gerçekleştirdiğimiz kongrelerin ardından sıra il başkanlığımızın olağan kongresine gelmiştir. Kongre öncesinde bir araya gelerek gerek liderimiz Devlet Bahçeli’ye, gerekse şahsıma olan güven ve desteklerini yineleyen ilçe teşkilatlarımız, gücümüze güç katmış, geleceğe daha güvenle bakmamıza olanak sağlamıştır. Sağlanan bu birliktelik çerçevesinde 13 ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretimizde de Sayın Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığımızı yineleyerek kendisini 1 Ekim’de yapacağımız kongremize davet ettik. Ayrıca Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Şefkat Çetin, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Mersin Milletvekilimiz Oktay Öztürk ile genel merkezimizin değerli divan üyelerini de kongremize davet ederek şölen havasında geçecek olan bir güne şahitlik etmelerini istedik. Ayrıca birlikte görev yapmaktan onur duyduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz bey'i ziyaret ederek bu kutlu güne, toyumuza davet ettik. MHP Mersin’de sağlanan birlikteliğin örnek olması amacı ve ‘Birliğimiz daim olsun’ parolasıyla çıktığımız bu yolda, şölen havasında geçeceğine inandığımız kongremizin şimdiden camiamıza hayırlı olmasını diler, bu doğrultuda 1 Ekim Pazar Günü Saat 10:00’da Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda şölen havasında gerçekleşecek Milliyetçi Hareket Partisi 12’nci Olağan Mersin İl Başkanlığı Kongresi’ne tüm Mersinli hemşerilerimizi davet ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.