MHP Kastamonu İl Başkanı Maşalacı, Güven Tazeledi

MHP Kastamonu İl Başkanı Maşalacı, Güven Tazeledi

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Olağan Genel Kurul’da tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

MHP İl Başkanlığı 12. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan yaptığı kongrede mevcut Başkan Hacı İbrahim Maşalacı yeniden başkan oldu.

Kongrede iki adayın listesi yarışırken mevcut Başkan Hacı İbrahim Maşalacı, delegelerin 313 oyunu alırken, diğer aday Faruk Dikel ise 54 oy alabildi. 420 kişilik delegenin katılım sağladığı genel kurulda 15 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçimle birlikte mevcut Başkan Hacı İbrahim Maşalacı, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.


Milliyetçi-Ülkücü hareket içerisinde küskünlüklerin, kırgınlıkların olabileceğini fakat birlikteliğe kimsenin zarar veremeyeceğini söyleyen MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, “Ülküdaşlık hukukumuzu kimse zedeleyemeyecektir. Dost düşman bunu böyle bilmelidir. Söylediklerim biliyorum ki, sizlerinde gönüllerinden geçendir. Ben gönülden geçene konuşurum, gönüle göre konuşmamayı bana ülkücü hareket öğretmiştir” diye konuştu.


Türkiye’nin ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirten Maşalacı, “Bir yanda bütün dünya geçmişte olduğu gibi bu günde Türk Milletini Yok etmek için her çabayı sarf ederken, içerde de insan kılığına bürünmüş hainler ülkemizi ele geçirmek için ellerinden gelen her türlü melaneti yapmaktadır. Biz, birçok büyük ve önemli sorun ile aynı anda mücadele etmesi gereken bir ülkeyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.