HAVZA ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

HAVZA ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Havza İlçe başkanlığı görevini 2 yılı aşkın süredir sürdüren Mehmet Emin İNAN görevini Emre TURGUT'a devir etti.

Ülkü Ocakları Samsun Teşkilatlanma başkanı Aslan KÖSEF'in katılımları ile Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, 2 yılı aşkın süredir Havza İlçe başkanlığı görevini yürüten Mehmet Emin İNAN görevini Emre TURGUT'a devir etti.

Devir Teslim törenine katılan Ülkü Ocakları Samsun Teşkilatlanma başkanı Aslan KÖSEF yaptığı konuşmada görevi devir etmenin bir son olmadığını belirterek, "Camia olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Allah (c.c.), inşallah hepimizin bu zorlu sürecin altından başarı ile kalkmasını nasip eder. Bu süreç içerisinde bizim her ülkücüden istediğimiz, ülkücü duruşuyla durmasıdır. Ülkücü duruş, sadece olaylara kendi açısından bakmak değildir. Teşkilatın isteği, teşkilatın gerekliliği ve teşkilatının üzeri yüklediği sorumluluk ile hareket etmektir. Bu ağır yükün altında bu zamana kadar görevini başarıyla yapan Mehmet Emin başkanıma teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Devir teslim bir son değildir. Devir teslim yeni başkanımızın o bayrağı daha ileriye taşımasıdır. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mehmet Emin Başkanımıza tekrar teşekkür ederiz. ve Bu kutlu görevi Emre Turgut kardeşimize devrediyoruz. Allah (c.c.), hakkıyla bu görevi gerçekleştirmesini nasip eylesin." dedi

Görevi devir eden Mehmet Emin İNAN zor bir dönemde ocak başkanlığı görevini gerçekleştirdiğine dikkat çekerek "Bu görevi teslimi birgün olacaktı. Bu güne kısmetmiş. Emre başkanıma yeni görevinde başarılar dilerim. Emre başkanımıza bu zor görevi hakkıyla gerçekleştirmesini dilerim. "dedi

Yeni göreve gelen Emre Turgut Başkan yaptığı konuşmada "Mehmet Emin başkanına bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. ülkücü kardeşlerim ile bu Kutlu bayrağı daha ileriye taşımaya taşıyacağını inanıyorum. beni bu Kutlu göreve layık gören sayın il başkanımız Yalçın Altıntaş teşekkür etmek istiyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.