Deniz Depboylu Kimdir?

Deniz Depboylu Kimdir?

Deniz Depboylu kimdir? : Deniz Depboylu Biyografisi,Deniz Depboylu Fotoğrafları, Deniz Depboylu kaç yaşında, Deniz Depboylu hakkında herşey.

Deniz Depboylu kimdir?

Deniz Depboylu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın milletvekili. 

İlk, orta ve lise eğitimlerini Aydın’da tamamladı. 1991 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalından mezun oldu. 

Dokuz Eylül Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesinin Aile Danışmanlığı Sertifika programları, Orta Doğu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin düzenlediği Aile ve Evlilik Terapileri eğitimi, Türkiye KDT Derneğinin Avrupa Davranış ve Kognitif Terapileri Birliği (European Association for Behaviour and Cognitive Therapies - EABCT)’nin eğitim standartlarına göre düzenlenen "Kognitif (Bilişsel) ve Davranış Terapileri (KDT)" eğitimlerini aldı. 

“Çoklu Zeka Teorisi”, “Duygusal Zeka”, “Stres Yönetimi”, “Pozitif Düşünebilme”, “Motivasyon Geliştirme”, “Etkili İletişim Becerileri”, “Ergen ve Çocuklar Arasında Suç ve Şiddeti Önleme”, “Öfke Kontrolü ve Problem Çözme Becerileri” üzerine Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde, akademik ve halka açık çok sayıda seminer, eğitim ve konferanslar verdi. 

Milli Eğitim Bakanlığında 20 yıl Psikolojik Danışmanlık görevi yapmasının ardından 2011 yılı Ekim ayında görevinden istifa ederek çalışma ve faaliyetlerini kurduğu Aile Danışma Merkezinde sürdürdü. 

2012 Yılında Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetiminde görev aldı. 

30 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşen yerel yönetim seçimlerinde Nazilli Belediyesi Meclis Üyesi seçildi ve Nazilli Belediye Meclisi Başkan Vekili olarak görevini sürdürdü. 

Nazilli Kent Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi ve Kadın Meclisi Başkanı da olan Deniz Depboylu evli ve iki çocuk annesidir.

Kaynak:ÜlkücüMedya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.