ANTALYA ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU

ANTALYA ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl yeni ocak binasının bulunduğu Bakırcılar Çarşısında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yaklaşık üç bin kişinin katılım sağladığı iftar programında Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş,  İl Başkanı Mustafa Aksoy, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve yöneticileri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

Bakırcılar Çarşısı içerisine kurulan kazanlarla hazırlanarak Ülkü Ocaklarına mensup gençlerin servis ettiği iftariyeliklerle  dualar eşliğinde oruçlarını açan vatandaşlar “Ahi Evran’nın nasihatleri ile yoğrulmuş bir maneviyata sahip bu alanın böylesine güzel bir etkinliğe ilk defa ev sahipliği yapması ve inşallah bundan sonra her yıl bu birlikteliğin tekrarlanacak olması bizleri çok mutlu etti.” Diyerek ülkü Ocaklarına duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

İftar programında konuşan Ülkü Ocaklar İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu “ Davetimize icabet ederek sofralarımızı bereketlendiren tüm halkımıza sonsuz teşekkür eder, tutulan oruçlarımızın ve edilen dualarımızın kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Türk İslam Ülküsü’nün sancaktarları olarak bizlere böyle güzel bir Ramazan akşamında, birlik ve beraberlik içerisinde olmayı nasip eden Allah’a hamdolsun. Emeği geçen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Var olsunlar…” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.